Konferencia helyszíne

A konferencia helyszíne a Kodály Központ.

Címe: 7622 Pécs, Breuer Marcell sétány 4. (korábban Universitas utca)

  

 

MEGKÖZELÍTÉS

Budapestről (6-os főút), Sásd irányából

A 6-os főúton Pécsre érkezve vegye az irányt a belváros felé. A Zsolnay Negyed úton átívelő gyaloghídját elhagyva balkéz felől hamarosan látja majd az épületet, ám itt nem tud balra kanyarodni, csak az azt következő lámpás kereszteződésénél. A Sport utca pár 100 méterén végighajtva az újabb lámpás kereszteződéshez érve kanyarodjon balra, majd tartson jobbra.

Budapestről (M60), Szigetvár irányából

Budapestről az autópályán érkezve hajtson a belváros irányába, majd az autóbusz pályaudvar melletti felüljárón átérve, az Árkád bevásárlóközpontnál található lámpás kereszteződésnél kanyarodjon jobbra. Ugyanezt a pontot Szigetvár irányából a városba érve végig a 6-os úton maradva éri el, ebben az esetben az Árkád bevásárlóközpontot elhagyva egyenesen haladjon tovább. A kereszteződést követően kb. 500 méter már után látható a Tudásközpont és a Kodály Központ épülete, itt tartson jobbra.

 

 

 

Parkolóhelyek

 

A Kodály Központ közvetlen közelében összesen 111 személygépkocsi parkolására van lehetőség, melyből 38 parkolóhely az épület előtt, 73 pedig az épület mögött található. Itt további 4 mozgássérült parkolóhelyet is kialakítottunk. Ezen kívül az épület oldalánál 4 taxibeálló, a mögött pedig 5 autóbuszparkoló várja a látogatókat. A parkoló használata ingyenes.
A zsúfoltság elkerülése érdekében ajánljuk a Kodály Központ közvetlen közelében található Tudásközpont parkolóját is.

A mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyeket az épület mögötti parkolónak a főbejáratához legközelebb eső területén alakítottunk ki.

 
Zsolnay Kulturális Negyed 220 férőhelyes parkolóházza rendelkezi, mely ingyenesen használható.

Térkép betöltése folyamatban...