Nyitólap

Tisztelt Kollégák!

2014. október 02-04 között kerül megrendezésre a Magyar Infektológiai és Klinikai Mikrobiológiai Társaság 42. kongresszusa Miskolctapolcán, amely Társaságunk legnagyobb érdeklődéssel kísért hazai rendezvénye.

A mikrobiológus és infektológus szakembereket képviselő Tudományos Bizottság aktuális és nagy érdeklődésre számot tartó témakörökből állította össze a programot, amely hasznos információkkal szolgálhat más szakterületek művelői, intenzív terápiás szakemberek, belgyógyászok, gyermekgyógyászok és természetesen a háziorvosok számára is.

Konferenciánk legfőbb célja változatlanul, hogy segítse a gyorsan bővülő ismeretek rendszerezését, és ezáltal közelebb jussunk az elkerülhetetlenül szükséges egységes hazai diagnosztikus és terápiás eljárások alkalmazásához.

A MIFKMT kongresszusaira jellemző, hogy nem csak a szakmai, de a társasági programok is maradandó élményt jelentenek a résztvevőknek. A Kongresszus helyszínét biztosító Miskolctapolcai wellness szállodák, a Barlangfürdő és a csodálatos természeti környezet kitűnő lehetőséget nyújt a tartalmas tudományos program után a kikapcsolódásra és a pihenésre.

Bízva abban, hogy a Kongresszus résztvevői értékes szakmai tapasztalatokkal és egy kellemes hangulatú rendezvény emlékével gazdagodnak, szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 A Szervező Bizottság nevében

Dr. Pap Tibor
Miskolci Semmelweis Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, 
Infektológia, Miskolc