Nyitólap

Kedves Kollégák!


A Szervezőbizottság nevében tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket a Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság (MFT) Gyógyszer Innováció 2018 Konferenciájára (GYIK 2018), melyhez ebben évben csatlakozott az MBKE Gyógyszerbiokémiai Szakosztálya és a Pharmaceutical Medicine munkacsoport. A rendezvény 2018. április 9. és 11. között kerül megrendezésre a Velence Resort & Spa Hotelben.


A találkozó fő célja, hogy a farmakológia területén dolgozó egyetemi, akadémiai és gyógyszeripari kutatók minél jobban megismerhessék egymás speciális módszereit, legújabb stratégiai irányait, a területek közti kapcsolatépítési és kollaborációs lehetőségeket és bemutathassák eredményeiket. A szervezők további nem titkolt célja, hogy ezzel az évente azonos helyszínen megrendezendő konferenciával hagyományt is teremtsen, amely összefogja és fórumot teremt a gyógyszer innováció valamennyi hazai szakmai szervezete és szereplője számára.


Négy plenáris előadással, hét tematikus szekcióban és poszter szekcióban szeretnénk bemutatni a gyógyszerkutatás-fejlesztés aktuális trendjeit, új, innovatív célpontjait, és modern vizsgálati technológiáit. Biztosak vagyunk benne, hogy a tudományos eszmecsere mindenki számára nagyon hasznos lesz, további lendületet adva a hazai farmakológiai kutatásoknak és együttműködéseknek, melynek végső közös célja, hogy minél jobb gyógyszerek szülessenek a jövő terápiái számára.


Őszintén reméljük, hogy minél nagyobb számban megtisztelik rendezvényünket részvételükkel.


Szeretettel várja Önöket a tudományos szervezőbizottság:


Sperlágh Beáta (az MFT elnöke)

Helyes Zsuzsanna (az MFT Experimentális Szekció titkára)

Keserű György (a MBKE Gyógyszerbiokémiai Szakosztály elnöke)

Lendvai Balázs (az MFT Gyógyszerinnovációs Szekció titkára)

Mátyus Péter (az MFT Gyógyszerkémiai és Molekuláris Informatikai Szekció titkára)

Monostory Katalin (az MFT Farmakokinetikai és Gyógyszermetabolizmus Szekció titkára)


Helyi szervezőbizottság:

Gál Krisztina, Lendvai Balázs, Lévay György