Konferencia helyszíne

A VITAL HOTEL NAUTIS a Velencei-tó fővárosában, Gárdonyban, közvetlenül a tóparton, a kikötő és a szabad strand szomszédságában épült. A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb édesvizű tava, félúton a Balatont és Budapestet összekötő M7 autópálya mellett található. Minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót.

A hotel címe: 2483 Gárdony, Holdfény sétány 9. 
GPS koordináta: N 47.205752 E 18.618867

Megközelítés:
Budapest felől: Az M7-es autópályáról a 42-es csomópontban lehajtva kövesse a 7-es számú főutat, majd a gárdonyi vasútállomás előtt, a lámpás kereszteződésnél térjen le jobbra a parti út felé. A vasúti átjárót követően forduljon balra, majd az aluljárónál jobbra, a Holdfény sétányt követve érkezik meg a VITAL HOTEL NAUTIS - hoz. 

Az M7-es autópálya 57-es csomópontjában lehajtva 10-15 perc alatt megközelíthető a szálloda. A 7-es számú főúton haladva 2-3 km után kanyarodjon balra a Velencei-tó felé. Agárd-Gárdonyt elérve haladjon egyenesen a parti úton, amíg a VITAL HOTEL NAUTIS feliratú táblát meg nem látja. Balra fordulva a Holdfény sétányon, jobb oldalon találja a VITAL HOTEL NAUTIS -t.

Parkolás: a hotel előtt 90 db parkolóhely, a zárt belső parkolóban 50 db parkolóhely áll díjmentesen rendelkezésre a konferencia résztevevői számára.

Távolság:
Budapest 50 km
Székesfehérvár 16 km


Térkép betöltése folyamatban...