Nyitólap

Kedves Kollégák, kedves Hallgatók, kedves immunológia iránt érdeklődők!

 

A Magyar Immunológiai Társaság hagyományosan évről évre megrendezi vándorgyűlését, amely kiemelkedően fontos esemény a Társaság életében. A MIT vándorgyűlésén egy-egy időszerűnek ítélt témában a szakterület elismert hazai és külföldi felkért előadói tartanak átfogó előadásokat. Mindemellett, a vándorgyűlések talán legfontosabb része a hazai immunológiai kutatóműhelyek seregszemléje, az elmúlt év során elért kutatási eredmények előadások és poszterek formájában történő bemutatása. A hazai immunológusok vagy immunológiával összefüggő kutató-gyógyító munkát végzők közössége a vándorgyűlésen az ismeretszerzésen túl lehetőséget kap személyes találkozásra, szakmai kapcsolatok kialakítására vagy erősítésére és a konferenciát támogató cégek képviselőivel való párbeszédre is.

 

Örömmel jelentjük be, hogy a Magyar Immunológiai Társaság 2023. október 18-20. között Kecskeméten 52. alkalommal rendezi meg vándorgyűlését. Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és munkatársait erre a rendezvényre, amelyet hagyományainkhoz hűen magas szakmai színvonal és baráti, konstruktív légkör jellemez.

 

Az 52. MIT Vándorgyűlés kiemelt transzlációs témái a kinázgátlás és a kiméra antigén receptorral rendelkező immunsejtek terápiás alkalmazási lehetőségei lesznek. Elméleti immunológiai témában pedig  Jason Cyster (University of California, San Francisco, USA) tart keynote-előadást. 

 

Ne feledjék, az absztraktok beküldésének határideje: 2023. szeptember 8.

 

Várjuk szeretettel Önt és munkatársait a gyűlésen!

 

 

 

Buzás Edit                                                   Gácser Attila

elnök                                                            főtitkár