Nyitólap

 

Tisztelt Kollégák !

 

 

Sok szeretettel várjuk Önöket a 2011. február 4-5 –én megrendezésre kerülő Soproni Kardiológiai Napokon. A továbbképző rendezvény elsődleges célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a kardiológia és határterületei iránt érdeklődő szakemberek részére. A szakmai programot igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elméleti anyag mellett számos olyan gyakorlati tudnivaló is ismertetésre kerüljön, melyeket mind a családorvosok, mind a szakorvosok napi gyógyító munkájuk során hasznosítani tudnak. Ezen törekvésünk sikerességét már most előre vetíti a felkért előadók személye és a Semmelweis Egyetem akkreditációjának köszönhető 22 kreditpont.

A Konferencia helyszíne a Sopron szívében található patinás Pannon Med Hotel, mely kiváló lehetőséget kínál a város gyalogosan történő megismerésére, hiszen a történelmi belváros karnyújtásnyira található. A szálloda wellness részlege pedig pihentető lehet a sétában megfáradt konferencia résztvevők számára.

A szakmai és baráti megbeszéléseket a Konferencia szigorúan vett szakmai programján kívül is lehetővé szeretnénk tenni, ezért pénteken este vacsorával egybekötött fogadást,szombaton pedig ebédet szervezünk a résztvevők, előadók és szakmai kiállítók számára.

Bízunk benne, hogy rövidesen Sopronban személyesen is üdvözölhetjük a Soproni Kardiológiai Napok konferenciánkon.

 

Sopron, 2010. október 25.

 

 

Dr. Tóth László

osztályvezető főorvos,

 Soproni Erzsébet Oktató Kórház Kardiológia,

a Konferencia elnöke