Nyitólap

Kedves Kolléga!

 
Úgy gondolom nyugodt szívvel mondhatjuk, Székesfehérváron hagyományai vannak az atherosclerosissal foglalkozó tudományos rendezvényeknek. Ezek sorába szeretnénk illeszteni az idén júniusban első ízben megrendezésre kerülő Atherosclerosis Kerekasztal Konferenciát.
Az atherosclerosis okai olyan szerteágazóak, patomechanizmusa és klinikai képe olyan bonyolult kölcsönhatásokat feltételez, ami szükségessé teszi, hogy előadóinkat több szakmai területről hívjuk meg és elegendő időt biztosítsunk szakmai konzultációra.  
Ennek megfelelően a továbbképző rendezvény elsődleges célja, hogy naprakész információkkal szolgáljon a téma iránt érdeklődő szakemberek részére. A szakmai programot igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az elméleti anyag mellett számos olyan gyakorlati tudnivaló is ismertetésre kerüljön, melyeket mind a családorvosok, mind a szakorvosok és az asszisztensek napi gyógyító munkájuk során hasznosítani tudnak.
A Konferencia helyszíne a Székesfehérvár belvárosában található Novotel Hotel, amely kiváló lehetőséget kínál a város gyalogosan történő megismerésére, hiszen a történelmi belváros karnyújtásnyira található.
A szakmai és baráti megbeszéléseket a Konferencia szigorúan vett szakmai programján kívül is lehetővé szeretnénk tenni, ezért napközben ebédet és kávészünetet szervezünk a résztvevők, előadók és szakmai kiállítók számára.

Üdvözlettel:
 
Dr. Tóth László
a Konferencia elnöke